De warmste nacht

Babyzwemmen

Al eens gedacht om met je kleine spruit te gaan zwemmen. Dit samen doen is niet alleen enorm genieten en plezier voor je baby maar zeker ook voor jou. Babyzwemmen is even quality time voor jullie samen. Misschien kom je er zelf niet zo snel toe, daarom organiseren we dit eens exclusief tijdens de warmste week binnen het evenement: zwem je warm op zaterdag 21 december van 14:15 tot 15 u.

Babyzwemmen

Het zwembad zal uitzonderlijk een temperatuur van ongeveer 30 graden hebben en zijn hierdoor zelfs voor de allerkleinsten geschikt. Een les babyzwemmen bestaat uit de combinatie ouder en baby. Je mag dus alleen komen of met je partner.

Oefeningen en spelletjes

Eenmaal in het water worden de ouders en baby's begeleid door een ervaren zweminstructeur. Deze legt diverse oefeningen en spelletjes uit waardoor je kindje, spelenderwijs, vertrouwt raakt met het water. Doordat je kindje continue in jouw armen ligt, is het een prachtig contactmoment die jullie band nog meer zal versterken.

Voordelen babyzwemmen

Niet alleen is het heerlijk om even quality time samen te hebben, ook heeft babyzwemmen interessante voordelen voor de ontwikkeling van je kindje zoals:

Praktisch

We verzamelen om 14:15 u om ons om te kleden. Een warme kamerjas voor jullie kindje is wenselijk. Voor ouders zijn er aanwezig.
We zijn in en rond het water rond 14:30 en beleven samen pret met leuk materiaal en prikkels.
We ronden af om 15 u.
Deelnameprijs is € 5 (toegang Valkaart excl.)
Bekijk hier de flyer.

De inschrijvingsperiode is verlopen. Het is niet meer mogelijk om in te schrijven.