Infoavond

Infoavond voor lesgevers zwemmen op vrijdag 2 februari om 19u30.

Als je in Oostkamp wilt leren zwemmen, kan je dat op verschillende manieren doen. Je volgt lessen bij een privé-leerkracht, via je ouders of een bevriend iemand, op school of via groepslessen van de zwemschool.

Iedereen is volgens zijn kennis goed bezig en doet het met de meest goeie bedoelingen op zijn eigen manier. Dit kan echter enkele minder positieve gevolgen hebben.

Vandaar groeide de idee om een vormingsavond te organiseren voor al wie met zwemmen bezig is in en rond Oostkamp. De bedoeling is om een prikkel te geven en tot nadenken aan te zetten.

Als zwemclub en zwemschool volgen we de nieuwste ontwikkelingen op de voet. We hebben ervoor gekozen om de instructies die de Vlaamse trainersschool uitdraagt te volgen. Daarom dat deze vormingsavond wordt gegeven door de Vlaamse zwemfederatie. De vormingsavond is een samenwerking van ZVO en de gemeente Oostkamp.

Deze gratis workshop richt zich tot lesgevers, leerkrachten, zwemschoolverantwoordelijken en clubbestuurders. Deze workshop wordt theoretisch benaderd en biedt ruimte tot interactie en discussie.

Alle informatie vind je in deze flyer.


Redder
Privé
Leerkracht
Trainer
Lid ZVO